Toppa med smör i ett tunt lager. Vispa crème fraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crème fraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crème fraiche, 34 %. 2 dl crème fraiche
Pensla med uppvispat ägg över hela ytan. crème fraiche. Pudra på med brunt farinsocker och kanel. Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens
Vispa socker och crème fraichemed en elvisp tills det blir fast och fluffigt. Grilla ananasbitarna (eller kör dem i ugn på 150 grader i några minuter) tills de blir ljumna och servera med en stor klick crème fraiche. 2 dl Cremefraiche
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.