Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det. Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi
Till middag idag gjorde Fredrik min man pasta med gräddkantareller och västerbottenost. När jag tänker närmare på det så blir jag väldigt arg på att det skall vara så, att man skall vara så van vid alla tillsattser och smakförstärkare att man tycker det smakar konstigt med "riktig" mat
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
Dela vaniljstängerna på längden med en liten vass kniv. Känn med en sticka om den är klar. Låt svalna och ställ in dem i kylen till nästa dag övertäckta med plastfolie
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Vilken underbar dag det har varit idag, rena sommardagen. Krydda med salt och svartpeppar. Idag var det faktiskt första dagen vi grillade, som ni förstår så är vi inga stora fantaster när det gäller grillning
skär kycklingen i tärningar och krydda med salt och peppar bryn så att den är klar. Skär smöret i tärningar och mixa i hop detta till en fin massa och klä en form med detta och ställ in i frysen ca 10 minuter
Riktigt goda kanelbullar bakar man med riktigt smör och kärlek. Forma dem lite så att de bildar “hjärtan” och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper för att jäsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.