Nu är den klar att servera med Ris och Sallad. Kanske duvilltesta mitt recept, jag delar med mig. Nu är den klar för ugnen, ca 20 minuter på 180 -200 grader
Enkelt och riktigt gott och perfekt på det sättet att du själv väljer vad duvill ha på. Länge har jag varit intresserad av att testaden omtalade köttfärspizzan - meatza, med köttbotten istället för bröd
Låt puttra ett par minuter till utan lock, blir chilin lös så reder du av den med maizena och lite vatten du rör ihop i ett glas, häll det i chilin, rör om och koka ett par minuter till det tjocknat lite
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Ganska torrt blev det också, mest för att ingen vill använda färs med fett i. Knåda snabbt ihop till en deg, nu kan du använda nävarna, och låt den vila i kylskåpet i minst en halvtimme, gärna längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.