Så var det äntligen dags att plocka fram den vildand och fasan som jag och min vän plockade och frös in innan jul, som jag skrev om i föregående blogginlägg
Det blev tryffelrisotto med rökt vildandsbröst och grönsallad. När risotton är klar är det bara att joxa ihop en sallad (i det här fallet spenat, sugar snaps, avocado, körbärstomater och spenat) och skära upp den goda vildanden (Bondens matbod)
Vildandmed portvin och timjan, Hasselbackspotatis, gräddsås och morötter. Första halvan av min julsemester var alldeles underbar med julfester, god mat, fina vänners sällskap och julfirande med familj och släkt
gös, vildand och rådjur. Jag fick i dag information inför tävlingen som jag gärna delar med mig av till alla de av er jag tror mig veta är intresserade
Vildand & grillad pepparfrukt. Det mesta föll oss otroligt bra i smaken och Mathias var själv där och övervakade så att all mat serverades med perfektion
första utmaningen blev en mysteri box innehållande vildand. minns när vi satt i gävle och hon satt där med sin son Pelle, japp hon hade med både sin son och sonens pappa till kvalet i gävle
Dagen till ära åt vi vildand, jordärtskockspuré, smör- och vitlöksfrästa haricorts verts. Serverat med vitlökssmakande och smördrypande haricorts verts och måltiden var fullbordad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.