Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. 400 g blandad svamp som champinjon, kantareller, shiitake elportabello. 400 g blandad svamp
Låt koka på medelvärme under omrörning. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Den här krämiga risotton med kyckling och svamp är väldigt smakrik och en utsökt middag eller lunch. Det blir en krämig risotto som är perfekt till lunch, middag eller även som förrätt om man serverar mindre portioner
Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på. Ostsåsen är en bechamel som massor av god riven ost får smälta ner i
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 3 msk tamari (eller annan soja). 400 g tagliatelleeller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelleeller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.