Smaka av med salt och peppar Till detta serverade vi en vanlig sallad men det går lika bra med blomkålsmos, smörstekt blomkål eller strimlad smörstekt vitkål
Tack vare det senare ligger det nu en blågrå rök i stil med Lützendimman i alla rum, fönster och balkongdörr står på vid gavel och den där omisskännliga lukten sprider sej från köket
Blanda färsen med ägg, salt, peppar, viltkrydda. Servera med kokt potais och lingongräddsås. Forma 8-10 runda, platta biffar. Stek biffarna i lite smör, 2-3 minuter och lägg över dem i grytan
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.