Vild kålpudding med rödkål och fetaost
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 litet huvud rödkål
  • 1300 g viltfärs
  • 1200 g fetaost
  • 13 kvistar färsk rosmarin
  • 11 st gul lök
  • 11 tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 13 msk honung
  • 1 olja till stekning
  • 11 litet huvud rödkål 300 g viltfärs 200 g fetaost 3 kvistar färsk rosmarin 1 st gul lök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 msk honung olja till stekningSätt ugnen på 175 grader.
  • Ta bort roten på kålhuvudet och skär rödkålen i bitar.
  • Finhacka löken. Fräs rödålen mjuk, ca 10-15 min, tillsammans med lite honung i olja i en stekpanna på medelvärme. Blanda lök, vilttfärs, rosmarin och smulad fetaost.
  • Smörj en ugnsfast form och lägg i hälften av kålen, sedan färssmeten och sist resten av kålen på toppen och ringla över resterande honung. Grädda din kålpudding högt upp i ugn i ca 45 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.