Vi bestämde oss för att testa att göra egena OCH JÄKLAR va GODA dom blev. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. En av många bra saker med att gå på högskolan är att när man väl har lov, så har man väldigt långt lov
Men det visadesiginte alls vara komplicerat, så detta kommer jag göra fler gånger. Testade att laga något som jag länge funderat på, men som jag trodde skulle vara svårt
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakritsfinns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Villni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Gärna nybakat och gärna surdegsbröd som både är nyttigare och håller sig färskare mycket längre
Jag lägger alltidtilllitechili, för färgens och hettan skull, men det kan man skippa om man vill. Snart iväg jobb för min del men tänkte jag skulle kikain och tipsa om en god köttfärsrätt för dig som kanske tröttnat på tacofärs och köttfärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.