Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
I somras efterlyste vi recept med röda linser och Sandra bidrog med sin “solklara favoritâ€. Och nu när höstkylan bitit sig fast så är det gott med en värmande soppa
Vi såg henne laga carbonara i Tupp, Timjan & Tårta och provade - det blev verkligen supergott. Jag ska snart släcka ner och äntligen sova, men först - ett recept signerat Sandra Mastio
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
1½ msk kött- och viltfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskfilé 2 gula lökar 200 g blandad färsk svamp 1 tsk Arla® Svenskt Smör ½ msk soja ½ tsk svartpeppar 1½ msk kött- och viltfond 4 dl Kelda® mellangrädde 2 msk lingonsylt
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.