Så nu har ni fått er ett litet intro till vår mat- ochvinresa. Det är lite svårt att veta i vilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- ochvinresa i hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det bli lite som en följetong i några inlägg framöver
Det vi däremot vet är att denna salta cheesecake med lax och pepparrot känns väldigt lättsam och vårlig och skulle passa alldeles ypperligt som en förrätt på självaste Valborg
Stycka dem så du kan frysa in fyra fina filéer, fyra lår och fyra vingar. en kvist färsk timjan. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
På samma sätt som man lagar en gratäng, blandar alla ingredienser i en och samma form och sedan låter det sköta sig självt i ugnen, lagar man mat i långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.