Fräs lök och vitlök i lite olja eller smör. 250 g färsk spenat300 g kesoLite riven muskotSalt + vitpeppar10-12 lasagneplattor2 gula hackade lökar3 hackade vitlöksklyftor1 burk (400 g) hela tomaterCa 1 tsk torkad basilika eller oreganoCa 3 dl lagrad nyriven ostCa 2,5 dl vanlig mjölkKoka spenaten i lättsaltat vatten ca 5 minuter
nymalen vitpeppar. Gräddig lammgryta med vittvin, örter och smörstekt savoykål. Kokat i vittvin med lätta tillbehör får lammköttet en annan och mer delikat karaktär
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
(Om man struntar i den där vilan kommer degen vara alltför spänd och då är det svårt att forma dem. Jag har bakat dem flera gånger nu, och det går utmärkt att utesluta jästen om man vill
Vitlökssåsen till känns som obligatorisk och vigjorde vår så här. Just att hacka ner dill i vitlökssås är ett lyckokast, om ni frågar oss, och det är något som vi tagit med oss hem och fortsatt göra i vårt kök
Igår fortsatte vi att laga recept från den. 1 vitlöksklyfta. Tillsätt vitlök och paprikor och fortsätt steka på låg värme minst 20 minuter, rör om ofta, tills paprikan är mjuk och slak. Ugnsbaka 10-12 minuter, tills äggvitan stelnat men gulan fortfarande är lös. 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.