Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja
Skala och pressa vitlöken. Lägg dem på oljade plåtar. Blanda färsen med vitlök, kryddor och ägg. Stick in ett litet träspett i varje kebab och lägg upp på fat
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Den är enkel att göra, vilket jag inte alls trodde att den skulle vara första gången jag testade. Stekte mycket kyckling igår så det räckte både till middag, några matlådor och en omgång kycklingsås med grädde
Titta vilken fin lunch de serverar på Sally Voltaire & systrar på Åhléns. Vi köpte fiskgryta och. Man fick mycket mat på båda tallrikarna och i grytan snålades det verkligen inte på fisken och skaldjuren
Här har vi en enkel, smarrig och nyttig lunch som du kan koka ihop på 10 min. Jag är helt frälst i grillad kyckling och när jag köper det så brukar jag ta bort skinnet
I dag bjuder vipå ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Visserligen så har vi pillat lite i i ingrediensprotokollet och haft i en del porter och en del svagdricka, mest för att det fanns svagdricka över från glöggbryggeriet i december
Jag bjöd på min laxpasta (klicka HÄR för recept, den är supergod och snabbfixad) på fredagen och på lördagen fick vi besöka Åsby Kött & Vilt en mysig gårdsbutik där vi kunde välja och vraka bland alla köttdelikatesser
Så idag fixade jag till skivor av rökt kassler, kokt potatis & en varm krispig grönsaksröra med broccoli, zucchini, röd paprika, aubergine & gul lök som fick fräsa i lite smör, smaksatt med vitlök, pressad citron & flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.