Smaka av med några varv på pepparkvarnen. 12 msk kallt vatten. 1pepparFinfördela smöret i mjölet, saltet och tillsätt vatten. Forma den till en "klump" och ställ den svalt i 30-40 minuter
Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på. Hm eller hur va det nu. Laxen det blev det vanliga, ni vet ugnsbakad på saltbädd osså romsås på det, mm mmmmmmm bli så gott
Häll i svampen och oljan från tomaterna. meddelar att det va ju LÖK igen i såsen. (ändå så hade jag bara tagit en halv av varje, nästa gång då tror jag att jag river ned löken då märker dom säkert ingenting) hi hi
Du kan behöva vända ett par gånger till innan kakan är färdig. Skiva tomaten i ganska tjocka skivor. De behöver inte vara gröna för att stekas (ni har väl sett filmen
Ingredienserna nedan räcker till fyra rejäla portioner. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Sen fyllde jag dem på traditionellt sätt med mandel och grädde. Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, det som står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras
Fyllning (förslag)TomatsåsCamembert eller getost i bitar/skivorGrön sparris, delad på längdenSkivadrödlökTunnskivad pepparsalami (eller chorizo i skivor)AvokadobitarGrovriven parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.