Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Write a review. Instructions Vispa upp äggen för hand i en bunke. Gräddfilssås 1 burk gräddfil 1 tsk örtkryddor 1 tsk grönsaksbuljongpulver om du vill, lite honung. Grädda biffarna på 200 C ca 15 min tills de fått fin färg. 1 burk gräddfil 1 tsk örtkryddor 1 tsk grönsaksbuljongpulver om du vill, lite honung
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Sambon fixade såsen. Vi mår gott efter maten. + salt och vitpeppar. Smaksätt såsen som du vill. Skinksteken fick sköta sig själv medans vi åkte till Kungsör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.