Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det. I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor
”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
Servera med varmt vitlöksbröd. Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing. Gröp ur stelnad äggvita som sitter i skalet med en tesked, lägg tillsammans med äggulan
Vi har verkligen myst och njutit av all den goda maten så in i vassen. Och krya är vi så gott som nu. Vissa rosor fick örtkrydda medan andra kryddades enbart med vitlöksoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.