1 dl),
ägg (1), havregryn (1 dl) och kryddade riktligt med soja, salt, peppar och persilja. Lite mindre utav rökt paprika samt ett par droppar liquid smoke. Stekte tills färg uppstod och käkade alltsammans med vitlöksyoghurt (tänkte ha pepparsås till, men mjölken tog slut, därav bilden innan). GOTT.
Denna gång en vegetarisk variant med stekt tofu istället för fisk. Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er poké bowl med era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
Traditionen veckomatsedeln fortsätter och den trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar
Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Wok baserad på denna flarra samt minimajs, morotsskivor, broccoli och svamp. ) veckomatsedel. feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Om det nu har undgått någon så kör Wicklunds på vegetarisk vecka. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut
På något sätt infinner sig ett LUGN när man startar upp en ny veckomatsedels-eramed en jämn nuffra. Vitlöksstekte morotsslantar och chilibites (dessa, är veganska) och servade med isbergssallad, feta, rödlök och yoghurt/sriracha
Mycket spännande grejer, men kanske inte den mest matlagiga boxen så därför var det lite svårt att basera veckomatsedeln på just denna box, utan jag har snarare ätit mycket av grejerna var för sig
Vegetariska veckomatsedlar. På burken stod det att man kunde laga grytbasen antingen med kött (kyckling) eller vegetarisktmed blomkål och linser, men jag alternerade lite och använde mig av quornbitar tillsammans med tomat, morot och gullök
skölj bönmixen och blanda tillsammans med tillsammans med rädisor, majs, gurkslantar, solrosfrön, oliver, strimlad rödlök samt persilja, salt, peppar och citronsaft
koreansk bulgogi, veganska svampbiffar och one pot pasta med gurk- & ananassallad. Och sjukt enkelt eftersom jag gjorde det på en av de där kryddmixerna från den asiatiska smakboxen* jag fick hem häromveckan
, Vegetariska recept från hela världen , Månadens Gröna, Vegetarisk fattigmat etc etc etc - allt efter dina preferenser) och läs matbloggar för glatta livet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.