3 dl mandelmjöl. Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Blanda alla ingredienser med varandra, förutom chokladen. Eftersom kladdkakan inte innehåller ägg och jag valt att använda olja som matfett, blir den vegansk (och mejerifri)
En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på endast 2 ingredienser. 1 burk sötad kondenserad mjölk (397 g). 300 g mörk choklad (70% eller 86%). Ställ i kylen och låt stelna i kylen i ca 3 timmar eller längre. 300 g mörk choklad (70% eller 86%)
Jag vill ju att det ska vara enkla recept – även om det är veganskt. Jag kände att jag inte hade tid att gå ut och leta efter en vegansk cream cheese och andra konstiga ingredienser
Veganska och glutenfria kex på bara tre ingredienser och som barnen tycker om. Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst
3 dl glutenfri mjölmix, tex Jytte orginal. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra varor. mjölmix, rårörsocker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och en nypa salt i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.