Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVispgräddeFärska hallon/blåbärFlorsockerGör såhärSmält smöret och låt det svalna
) Dessutom kommer ni väl ihåg att följa mig på instagram @matro_sara heter jag där. Tänk om vi får så här fint väder hela helgen, så underbart det skulle vara
Veganskavåfflor. Lägg över på galler så håller de sig frasiga. Är ni sugna på att testa att göra olika våfflor under veckan så rekommenderas dessa godingar
Dessa dagar brukar jag ofta baka denna veganska äppelkakan. Jag har bestämt mig för att äta bättre, att dra ner på köttet och äta mer vegetarisk, mer frukt och grönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.