Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Enkelvegansk ramensoppa med nordiska smaker. Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
Dekorera med valfria bär. Men denna kreation är både enkel, snabb, god och lagom nyttig. Jag är ingen person som brukar baka, eller någonsin varit särskilt bra på attbaka
Så om ni kikar in i min kategori medvegetariska/veganska recept så ska det vara såna enkla recept. Rör ihop dom torra ingredienserna med en visp i en skål (mjöl, socker, bakpulver, salt och vanilj)
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimlad biff i sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan ni själva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om ni vill
Men det går faktiskt att göra en rätt enkel Tikka Masala som är helt veganskt. Ni är många som uppskattar mina vegetariska och veganska recept och det glädjer verkligen mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.