Istället för att vi konsumenter använder allt detta goda som ändå finns där. När jag för tio år sedan frågade i olika livsmedelsaffärer efter kalvbog, kalvben och grisfett för att göra egen kalvsylta - ja då kan jag förstå att man tittade på mig med stora ögon
För att ta reda på huruvida fisken är. Att få en perfekt tillagad torskrygg behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
– Hur sjutton får man in den i diskmaskinen. Man bränner liksom bort det mellan gångerna. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
), Nordefors, Spisat/Receptomaten och några till. När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Jag använder alltid en fast sort. Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst men man behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
hurman lagar frukost och efterrätt av ett paket kikärter. Man kan ju såklart smaksätta på alla möjliga vis, men det här är klassikern som hängt med mig (och säkert många andra) sedan studentåren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.