Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%
I förra veckan berättade jag om min veganskakladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Vegansk Brownie - 3 bitar. Vegansk Brownie - 3 bitar
Kladdkakans dag. utan socker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer. De bakar alltid något som även jag kan äta, den här gången en alldeles underbart god chokladkladdkaka
1. Sätt på ugnen på 175°. 2. Smörj en form (ca 20cm i diameter) med margarin och bröa den med strödbröd. 3. Mät/väg upp alla torra ingredienser i en bunke
Därför gjorde jag en kladdkaka som jag tycker så mycket om. Den är dessutom utan nötter, vilket är perfekt för den som inte tål eller är känslig mot just nötter/mandel
Många efterfrågar veganska recept på bakverk, vilket jag tycker är toppen. Jag försöker att baka en hel del veganska recept av olika slag, och vill därför påminna om att jag har ett veganskt tema under "tema"-fliken
Dessutom är min variant vegansk också. Istället för grädde använder jag helt enkelt kokosmjölk och det bidrar även till den krämiga konsistensen (dubbelkolla även att chokladen är vegansk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.