Massa pizza-ost från Astrid & Aporna som du river. vegan scrambled tofu. Och servera helst till scones med rödbetshummus och avokado, kakao/banan-shakes och koffeinfritt kaffe med iKaffe
Transfer mushrooms and eggplant to a foil-lined rimmed baking sheet. While mushrooms and eggplant roast, heat remaining two tablespoons oil in a large skillet over medium-high heat until shimmering
Mum alwayas made a Rice porridge curd cake on Christmas day (since we eat rice porridge on Christmas in Sweden), but we made another Vegan version here and with Buckwheat and Sorgum instead of Rice
150 gram mjöl, jag använde råg men för en luftigare kaka rekommenderar jag vetemjöl - kanske till och med den som kallas special. 150 gram socker - dock blev min kaka inte så söt så öka på om du vill ha mycket sötma. - Läs hela inlägget här 150 gram mjöl
Melt shortening in a large saucepan over medium-high heat. 1 (10-ounce) block of extra-firm cottony (non-silken) tofu, drained and cut into 1-inch slices. 11 (15-ounce) can black or Puy lentils, drained and rinsed. Meanwhile, place dried chilies on a microwave-safe plate and microwave until toasted, about 30 seconds. Cut tofu and tempeh into 1-inch pieces. For a dryer, crumblier, well-browned texture, add 2 tablespoons more oil and continue cooking until most of the excess liquid has evaporated and mixture is dark brown with crisp bits, about 15 minutes
Så då tänkte jag att jag ju måste skynda mig med att dela med mig utav det här receptet på en vegansk version av en utav mina favorit soppor från en utav mina favorit restauranger i USA
Men nej, det är det inte i köpe-pasta (alltså icke-färsk pasta). Måndagar innebär vegetariska eller veganska recept och här kommer ett superhäftigt recept som jag testade förra veckan
Smör är egentligen inte onyttigt, självklart kan man äta det, men i just chokladbollar så är det så stora mängder att jag personligen hellre väljer att byta ut smöret mot något annat - nämligen avokado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.