Den här veckan bjuder jag på den veganska motsvarigheten till äggröra. Lika snabb och enkelt att göra som en riktig äggröra och jag måste säga att jag tycker att den är väldigt god
Scrambled tofu – en veganklassiker. (vegansk majonnäs och senap). Vegankockensscrambled tofu. Har gillat denna frukost sedan början av min veganism i slutet av 90-talet, och äter den helst på hårdbröd med antingen vegansk majonnäs eller senap (eller både och
Vegansk Tofu Spenatsås. En smakrik sås med tofu, spenat och garam masala. Jag serverade svart ris till. Svart ris har en klibbig, krämig konsistens och en lite nötig smak
1. Adjust oven rack to middle position and preheat oven to 350°F. In a large bowl, toss mushrooms with 1 tablespoon oil and season to taste with salt and pepper
En härlig fettbomb, som för evigt krossar myten om att vegansk mat bara är sallad. Följ mig på bloglovin’ om du vill se hur det går med min veganmånad och om du vill spara inlägg och recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.