11 krm
saltBörja koka potatis. Koka mjuka - det tar ca 25 minuter - känn sedan med sticka så att potatisen är klar. Sätt under tiden ugnen på 175 grader om du vill servera köttet varmt. Det går också bra att servera kallt. Blanda creme fraiche i en skål med örter samt smaka av med citronsaft, svartpeppar och salt. Slå in fläskytterfilébiten i bakplåtspapper och värm i ugnen medan potatisen kokar klart. Ta ut och skiva upp fläskytterfilén i tunna skivor. Skölj sallad och lägg upp i en skål. Skölj tomater och dela dem samt lägg med salladen. Servera fläskytterfilén med tillbehören.
Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. Sedan använder du stekskyn till att göra sås, tillsätt 1 1/2 msk smör i stekpannan du redan stekt fläskytterfilen
varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Varmrökt lax med basilikasås och ugnsrostade grönsaker, 4 portioner. ca 500 g varmrökt lax. ca 500 g varmrökt lax
Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. 900-1 kg fläskytterfile. Sedan använder du stekskyn till att göra sås, tillsätt 1 1/2 msk smör i stekpannan du redan stekt fläskytterfilen. 900-1 kg fläskytterfile
Här har ni ett recept på en riktigt god sås som ni kan göra till både kött och kyckling. Alltså såsen är så förbannat god att den med lätthet kan intas med sked
Först vill jag passa på och säga god fortsättning på det nya året. Hoppas alla haft en fin jul. Här kommer nu ett recept på en jättegod fläskytterfilé i godaste såsen
Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Såsen har jag kryddat med dijonsenap, dragon och vitlök och krämigheten har jag fått fram genom att röra ner ett par deciliter creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.