Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills denmjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills denmjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Strö över västerbottenost, lite salt och svartpeppar på varje lager. Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i 12 bitar
Skär i bitar, pudra över florsocker och spritsa vispad grädde på varje bit. Igår blev det semmelkladdkaka och det var nog bland de godaste kladdkakor jag ätit, men så är jag ju svag för kardemumma och mandelmassa
Lägg en klick misomajonnäs på varje sesamtoast. Soya Ljus. Kärna ur gurkan och strimla den fint. Skär kanterna av två skivor formfranska, smöra undersidan tunt och pensla ovansidan med uppvispad äggvita
Kärna ur gurkan och strimla den fint. Skär brödet diagonalt så att det blir fyra trekanter. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Då går det fort att svänga ihop innehållet och fylla skalet och skjuts in i ugnen. Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare
Hoppas ni har haft en ljuvlig dag. Jag kaninte NOG betona hur goda de är, så gör dem nu. Mixa nötterna en stund, men inte så det blir mjöl utan det ska vara lite bitar att tugga på
Tidningen finns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetarisk mattidning skulle allt fylla sin funktion bland alla glassiga magasin som ges ut varje månad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.