Varför göra egen yoghurt egentligen. Varför gör ni yoghurt, om ni nu gör det. Här utropar jag hemlagad yoghurt till en igångsmygande trend, och bara några dagar senare börjar jag ställa besvärliga frågor till mig själv
Varför bloggar jag egentligen. Varför gör jag det här egentligen. Varför lägger jag ned all den här tiden och engagemanget när jag kanske kunde använda min energi bättre
Den som är det allra minsta förtjust i inlagd gurka och pickles bör genast bege sig ut i grönsakslandet eller till torget och samla på sig grönsaker i stora lass
Mat jag äter vid viktnedgång. 10 januari 2016, 18. 48. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Det har varit väldigt dåligt bloggande här den senaste tiden. Ja, det senaste halvåret kanske. Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.