Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Bloggen har kanske inte har haft någon uttalad profilering tidigare, men jag hoppas det märks hur mycket jag älskar grönsaker och att jag i princip alltid lagar mat med råvaror i säsong
Så hällde jag på saltlagen. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
känns smeten för tunn kan du alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
stekerjag upp hälften av bullarna till middag och andra hälften fryser jag in. bästa tips är att köra kikärtsbullarna i ugnen först så att de stelnar ihop (på bilden ovan har jag precis klickat ut dem på plåten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.