Smaksätt om så önskas med mörk rom och häll upp i rena varma burkar. Lägg sköljda vinbär i en gryta. Snitta och skrapa ur vaniljstången och lägg både frön och stång i grytan
Smaksätt om så önskas med mörk rom och häll upp i rena varma burkar. Lägg sköljda vinbär i en gryta. Snitta och skrapa ur vaniljstången och lägg både frön och stång i grytan
Extra gott blev de med lite färskost eller grädde och lemoncurd. Köpte hem Risentas rismjöl och såg detta recept på påsen och tänkte att det måste jag prova på en gång
Under en hotellvistelse för ett tag sedan serverades jag vaniljscones till frukost. Dessa scones smakade ljuvligt tillsammans med creamcheese och blåbärsmarmelad
Blanda de torra ingredienserna, nyp ihop med smöret, blanda ned youghurt och mjölk. På den här brunchen har de sjukt goda vaniljscones så nu var jag tvungen att försöka göra något liknande själv
En favorit sedan tidigare är svartvinbärssyltmed vanilj. Det är något visst med att kunna öppna en burk hemlagad sylt en kall vinterdag och minnas att den härliga tiden då man skördade vad sommaren givit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.