Vaniljhorn är vansinnigt gott. Strö sedan strösocker på dom varma vaniljhornen. Alltså det här måste väl vara en av dom godaste kakorna som man bakar eller
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Med så få ingredienser och lätta att göra så borde jag ha gjort dem för länge sen. Att jag aldrig tidigare har gjort vaniljhorn kan jag ännu inte förstå
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.