Hasselnöts brownies
Milda.se
Milda.se

Hasselnöts brownies

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g mörkchoklad
  • 1½ dl Milda flytande margarin
  • 3 ägg
  • 4 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 3 dl krossade hasselnötter
  • 2 msk Milda margarin till formen

Beskrivning

    Värm ugnen till 180° C

    Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig.

    Vispa ägg, socker och vaniljsocker luftigt.

    Blanda saltet med mjölet.

    Rör ner den smälta chokladen i äggsmen.

    Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet.

    Häll smeten i en smörjd ungsform (ca 28 cm x 20cm)

    Grädda i cirka 35 minuter. Browniesen får gärna vara litet kladdig i mitten.

    Skär upp brownien när den har svalnat något och servera med Mildas hemgjorda glass.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.