Dela tomaterna och lägg på fisken. 6-8 st cocktailtomater. 6-8 st cocktailtomater. . I fredags plockade vi fram de sista torskfiléerna efter Fredriks fångst under 2012
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Detta är en sån där bra middag där det mesta ligger i en och samma form, så nära en "allt-i-ett-rätt" som man kan komma, det enda som inte hamnar i fisklådan är tillbehöret du väljer att lägga på din tallrik
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Strimla dom soltorkade tomaterna och rör ihop med baconet och löken
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien med fetaost och soltorkade tomater
Skär halloumiosten i cm-tjocka skivor och lägg dem ovanpå tomaterna. Tomater gratinerade i ugn tillsammans med en väldans massa vitlök, bönor och halloumi
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
-) Den här gången gjorde jag lax i ugnen med klyftpotatis och tzatziki, dagen efter när klyftpotatisen var slut men inte laxen så gjorde jag ett broccolimos som tillbehör istället, mycket gott båda två
Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken. 2 st tomater. Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet
Skölj tomaterna och stick ett par hål i varje. 400 g fänkål (2 små fänkål). 225 g körsbärstomater på kvist. 2 små fänkål. 225 g körsbärstomater på kvist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.