Ugnsbakad falukorv med tomat, zucchini och rostad klyftpotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g zuchinni, skivad
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 knippe timjan
  • 1 citron, skalet
  • 600 g falukorv, skivad
  • 4 tomater, skivade
  • 1 gul lök, skalad och tunt skivad
  • 2 dl grädde
  • 100 g parmesanost, nyriven
  • salt och svartpeppar
  • olivolja
  • 600 g fast potatis
  • salt
  • 1 salladslök, tunt skuren
  • plockad körvel
  • Ugnsbakad falukorv 400 g zuchinni, skivad 2 msk dijonsenap 1 knippe timjan 1 citron, skalet 600 g falukorv, skivad 4 tomater, skivade 1 gul lök, skalad och tunt skivad 2 dl grädde 100 g parmesanost, nyriven salt och svartpeppar olivolja
  • Rostad klyftpotatis 600 g fast potatis salt olivolja 1 salladslök, tunt skuren
  • Garnering plockad körvel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.