En kollega köpte en hel låda med franska vårkycklingar som hon ville att vi skulle prova och bjöd på en fantastisk lunch förra veckan med sagda kycklingtillagad på ett ypperligt sätt
Rör samman smör med rivenvitlök, rivetcitronskal samt finhackadtimjan och dragon. Krydda kycklingen runt om med rikligt med salt och peppar och gör två snitt längs låren så att de blirfärdigtillagade snabbare
så det blev en vårkycklingrätt. Utanför mitt fönster är det en grön vägg av träd som just spruckit ut och parken här nedanför är helt fantastisktlummig
Klassisk Vårmat Kycklingförknippas av många med vårmat. Hönsen lägger av naturen oftast knappt några ägg på vintern, så när de första äggen kom på vårvintern blev det fest
Ibland så är nästintillomöjligt att komma på vad jag ska laga för mat när jag kommer hem från jobbet, jag hade tagit fram en finvårkyckling ur frysen på morgonen så något med kyckling skulle det ju blii alla fall
IgorSapega. Salta och peppra kycklingarna. Stek dem gyllenbruna i smöret runt om, lägg dem på en plåt. Lägg i hel rosmarin, timjan och vitlökeni smöret
Det fungerar säkert utmärkt att byta ut vakteln mot en finlitenvårkyckling och få samma resultat. Jag skulle egentligen bara köpa hushållspapper men jag gick den vanliga rundan i affären för att se om det fanns något kul
Varför inte hälsa våren med en riktigt god och lättlagad kycklingrätt - vårkyckling. Som vanligt när madame Krook är i farten, är det både gott och mättande
vårkycklingar. Börja med att binda upp kycklingen. Böj låren bakåt och bindihop dem bakom vingarna, detta gör att låren ligger under bröstfiléerna och därmed blir klara snabbare – förhoppningsvissamtidigt som brösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.