Valborgsmiddag med sparris
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 vita sparris
  • 1 citron
  • 1 schalottenlök
  • 2 dl grädde
  • 4 tunna skivor surdegsbröd
  • ½ dl olivolja, god kvalitet
  • ½ kruka mynta
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 Vårkycklingar
  • 4 gullök
  • 100 g smör
  • 2 msk champangevinäger
  • grovsalt
  • 100 g spenat
  • 50 g ramslök
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 rabarber
  • rabarber
  • 1,25 dl råsocker
  • 1,25 dl socker
  • 2,5 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 0,5 tsk salt
  • 100 g smält smör
  • och
  • 1 st lättvispad äggvita
  • 2 msk florsocker och
  • 1 msk maizena
  • 25-35 min lite beroende på form och ugn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.