Servera med sallad och eventuellt pasta. Jag tycker att det räcker med saltet som man använder när man steker kycklingen och det som finns i salladskryddan, men vill man ha väldigt salt mat så kan man salta såsen lite också
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Förra helgen med födelsdagsfirande, en fullspäckad jobbvecka och studier, familjeliv ovanpå det. Men, nu så här på söndagkvällen kanske jag kan få fresta med ett smarrigt recept
Servera med lättkokta primörer och kokt potatis. Bryn kycklingarna runtom i en stekpanna med smör. Blanda resterande grädde och mjölk och späd med gräddmjölken under kokningen
Idag är jag uppe med tuppen. Jag sätter färg på tallriken, genom härliga höstprimörer såsom polkabeta, gulbeta, champinoner, brysselkål, rödlök och massa annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.