spaghettimed tomatsås och vinkokta musslor. spaghettimed tomatsås /. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
Spaghetti Integrale. Smaksätt med salt och peppar. Rengör blåmusslorna och musslorna och behåll köttet. Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet
Häll av kokvattnet från pastan och blanda ner fläsket och ost- och gräddblandningen. Peppra rikligt, salta eventuellt och servera genast med äggulor i skal
Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt
Börja med att borsta och skölja musslorna noggrant. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Servera din bolognese medspaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.