Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Det här är en spanskinspirerad variant av musslormed rökt paprika och vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
Det var längesedan jag åt rökta mussloroch de kommer numera defenitivt att komma upp på rankinglistan över att tillagas lite oftare, dessutom perfekta att ta med sig i båten om man nu inte har kyla
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Vänd ner dem och persiljan i grytan och servera direkt med ett gott bröd. Medan. Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänken
Spaghettimed räkor, vitlök och tomat. Vänd sedan ner spaghettin i stekpannan och låt den bli varm. Vänd ner räkorna ochoch smaka av med salt och peppar
Spaghetti Integrale. Smaksätt med salt och peppar. Rengör blåmusslornaochmusslornaoch behåll köttet. Fräs pastan helt kort i stekpannan, strö sedan över lite persilja och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.