Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med ris. 1frusen hackad spenat. 1salt och pepparTina upp spenaten, låt rinna av i en sil och pressa ur överflödig vätska från spenaten. Låt såsen puttra i minst 30 min om du använder kycklingfilé och 60 min om du använder kyckling med ben. Vänd i spenaten och låt såsen puttra i ca 15 min till
Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med ris. 1frusen hackad spenat. 1salt och pepparTina upp spenaten, låt rinna av i en sil och pressa ur överflödig vätska från spenaten. Låt såsen puttra i minst 30 min om du använder kycklingfilé och 60 min om du använder kyckling med ben. Vänd i spenaten och låt såsen puttra i ca 15 min till
ca 600 g kycklingbröstfilé 1 gul lök 3 klyftor vitlök 2 röda chilifrukter (kan uteslutas) 200 g färsk spenat (eller fryst) 400 g krossade tomater 2-3 msk tomatpuré 1,5 dl jordnötssmör, creamy 2 kycklingbuljongtärningar ca 1,5 dl vatten olja, till stekning salt peppar
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch. 1 sats matpajdeg (med eller utan gluten). 1 liter späd färsk spenat. Toppa allt med riven ost och ställ sedan in pajen i ugnen som är uppvärmd till 200°C. Ägg, Örtblandning Sabzi Gormeh, Cream fraiche, Fetaost, Matpajer, Ost, Soltorkad tomat, Spenat, Svartpeppar, Tomat 1 sats ma. 1 liter späd färsk spenat
SPENATSTUVNINGMED FÄRSK SPENAT. Häll av i ett durkslag och skölj med kallt vatten. Om du använder färsk spenat så rensar och sköljer du den noga så att den inte är grusig
Häll över äggstanning och toppa med riven ost. Blanda i 1 hackad gul lök och ca 200 g babyspenat. Vispa samman 3 ägg och 3 dl mjölk eller gräddeKlä en pajform, varva fyllning med riven västerbottenost. ca 200 g babyspenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.