Förrätten bestod av gurkbåtar fyllda med härlig fetaoströra. Ja hela desserten var perfekt och var inte alls sådär mättande som vissa efterrätter annars kan vara
Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Skivad rödlök - ta isär så att du får ringar. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
proteinvåfflor med banan, ägg och keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser
Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
Du ser när det fått färg och fetaosten börjat smälta lite inuti. Lägg upp på tallrikar, ringla över honung, toppa med färsk timjan och parmaskinkachips
Våfflor fick det bli till honom och mig. Svaret på vad han ville ha kom blixtsnabbt, våfflor. Vi hade alla ingredienser hemma till en klassisk våffellunch – allt från ingredienser till smeten och tillbehör som hemgjord sylt, spraygrädde, kvarg till färska bär
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
den smarriga bön- och halloumisalladen och i fruktsallader. Den här efterrätten känns helt rätt såhär i jultider när apelsinerna är saftiga och man äter mycket tung mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.