Förrätter

Förrätter

  • 52 Recept
Ceviche på torsk med chili och lime

Ceviche på torsk med chili och lime

Ingredienser Portioner. 4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ceviche med räkor

Ceviche med räkor

Skala räkorna, men spara 12 oskalade räkor till garnering. Grovhacka räkorna. Skär tomaterna i små tärningar
Tartar av salmalax

Tartar av salmalax

Skär gurkan på längden i fyra bitar. Skrapa bort kärnorna med en sked. Skär resten i små tärningar, blanda med citronsaft, vinäger,  strösocker  och salt och låt stå en stund
Mozzarella sticks

Mozzarella sticks

1. Ta fram 3 skålar och häll upp mjöl i en och ströbröd i en. 2. I den tredje skålen vispar du upp äggen och blandar med salt och peppar
Lyxiga laxrullar

Lyxiga laxrullar

Här kommer ett recept på laxrullar som jag gjorde till midsommar. Riktigt goda och lite lyxiga med räkor i fyllningen
Nachos med räkor (tilltugg)

Nachos med räkor (tilltugg)

Saftmajan står på spisen och jobbar för fullt med att göra svart vinbärssaft så jag tänkte hinna med ännu ett tips
Tunnbrödsrullar

Tunnbrödsrullar

ca 30 bitar 2 st hårdkokta ägg 1 dl riven ost 1 dl creme fraiche 100 g färskrökt lax 1 msk senap 3 msk dill peppar 3 st mjuka tunnbröd Gör så här
Tunnbrödsrulle med Gubbröra

Tunnbrödsrulle med Gubbröra

Grovhacka ägg och ansjovis, finhacka rödlöken och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar
Körsbärstomater med mozarella och sardeller!

Körsbärstomater med mozarella och sardeller!

Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Kräftskagen

Kräftskagen

Skär kräftstjärtarna i bitar. Blanda ihop kvarg, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna
Kräfttoast

Kräfttoast

Lägg 10 kräftstjärtar åt sidan till garnering. Skär resten i bitar. Mosa ihop ost och crème fraiche med en gaffel