Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Smula på fetaosten. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrättoch bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Först ut är en förrättmed avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.