Ugnsstekt kycklinglårfilé med soltorkade tomater
DN
DN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 grader Putsa kycklinglårfiléerna. Mixa crème fraiche, tomater och 1 tsk olja från tomaterna med mixerstav. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Fördela en tredjedel av röran på lårfiléerna och fäst ihop dem med tandpetare. Strö ¾ tsk salt och 2 krm peppar på kycklingen. Bryn den i 1 msk olja. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min 2. Ansa och finstrimla purjolöken. Fräs den i 1 msk olja ca 3 min Rör ner resterande tomatröra och vatten och låt koka ihop ca 1 minut. Häll såsen över kycklingen och tillaga ytterligare ca 10 min tills kycklingen är genomstekt.
  • 3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och servera den till kyckling och grönsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.