1-2 krukor färsk, finhackad basilika1 dl balsamvinäger2 dl olja½ msk salt½ tsk svartpeppar100 g soltorkadetomater (som hackas)Blanda ihop alla ingredienser. 100 g soltorkadetomater
Marineradetomater med annat gott. Hur som, jag har marinerat soltorkadetomater ihop med fetaost, oliver, vitlök och örter som jag plockade ute på balkongen
Strimla tomater och basilikan och blanda i dressingen. Kall fläskfilé marinerad med basilika och soltorkadetomater 4kg fläskfile. 200 g soltorkadetomater (vi blandade även i oljan de ligger i). 200 g soltorkadetomater (vi blandade även i oljan de ligger i)
Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Sätt ugnen på ca 80 grader. Sätt in i ugnen, men lämna en liten glipa så fukten kan ta sig ut
Jag har gjort det igen, en ny smak med marinerade vitlöksklyftor. Denna jul gör jag bara en enda marinad som jag kommer att ha som tillbehör själv här hemma samt ge bort i julklappar till nära och kära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.