Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispa ihop matlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Blanda havregryn och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Skala och finhacka löken. Blanda färs, lök, ägg, salt, svartpeppar och chiliblandning med havregrynen
Tillsätt tomater, kyckling och buljong. Sänk värmen och låt det koka tills kycklingen är genomkokt och såsen har tjocknat något ca 15 min. 350g kycklingfilé skuren i ca 2 cm tärningar. 11/2 dl kycklingbuljong
Förstek kycklingfiléerna (låt dem vara svagt rosa i mitten) och strimla dem i småbitar. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkade tomater (spara några til garnering), salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.