Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispa ihop matlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Blanda havregryn och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Skala och finhacka löken. Blanda färs, lök, ägg, salt, svartpeppar och chiliblandning med havregrynen
Hetta upp en wok och häll i oljan. Fräs vitlöken gyllenbrun. Tillsätt currypastan och fräs i 30 sek. Tillsätt kycklingen i strimlor och stek under omrörning tills kycklingen är väl täckt av currypastan
Koka riset (enl anvisning på förpackningen) och lägg det i botten på en ugnsfast form. Stek kycklingfilén i mindre bitar, krydda med salt och peppar och fördela på riset
4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.