Koka pastan enligtanvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispaihopmatlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Fördela osten i varje ficka och tryck i hop köttet omkring
Skär purjolöken i sneda skivor. Skala och hacka vitlöken. Fräs grönsakerna imargarinet några minuter. Smaksätt med ingefära och smula ibuljongtärningen
Detta är ett gammalt viktväktarrecept därav så litekyckling. Servera med bandspagetti och sallad OBS. idag får man äta valfri mängd kyckling så ta mer om du vill
Tillsätt tomater, kyckling och buljong. Fräs lök och vitlök mjuk i oljan i en stor kastrull. Tillsättingefära och kryddor och låt fräsa ett par minutertill
Stek kycklingfilénimindrebitar, krydda med salt och peppar och fördela på riset. Koka riset (enl anvisning på förpackningen) och lägg det i botten på en ugnsfast form
Lägg kycklingfiléernai en skål och droppa över pressad citron. Blanda lättyoghurt, pressad vitlök, kummin, koriander, ingefära och cayennepeppar till en marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.