Jag varvade pasta ochköttfärssås, nästan som en lasagne och sen toppad med mumsig mozzarella. Ha sen på ett lager med pasta, sen ett lager med sås, osv
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Att lägga fyllning medköttfärsröra, pesto ochmozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater ochmozzarellaoch sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Lägg i löken, vitlöken och vitkålen och låt de fräsa med en stund. Lägg till grönsaker, krydda lite annorlunda eller så gör du bara exakt så som receptet säger så får du en enkel och god middag som räcker till många
Idag gjorde jag därför en stor gratäng medköttfärsoch vitkål. Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.