Ugnsbakad lax, 
serveras med rosépepparsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1-2 msk rosépeppar
  • salt, efter smak
  • citron, efter smak
  • socker, efter smak
  • 1,5 kg färsk lax, hel sida med skinnet kvar
  • 400 g grön sparris
  • 450 g mandelpotatis
  • smör, till stekning av sparrisen
  • salt och svartpeppar
  • dill
  • citron
  • Rosépepparsås2,5 dl crème fraiche 1-2 msk rosépeppar salt, efter smak citron, efter smak socker, efter smak
  • Ugnsbakad lax1,5 kg färsk lax, hel sida med skinnet kvar 400 g grön sparris 450 g mandelpotatis smör, till stekning av sparrisen salt och svartpeppar
  • Garnering dill citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.