Servera laxen tillsammans med pressad potatisoch garnera med dill. Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna och citron samt apelsin för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga laxrätt
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Servera medkokt ris eller potatisoch haricots verts. kokt ris eller koktpotatis. Strö över finrivet apelsinskal och garnera med persiljeblad eller hackad persilja vid serveringen
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.