Krydda fiskenmed salt och citronpeppar, och häll över pressad citron. Bred ut peston ovanpå fisken. Fisk kan man ju aldrig få för mycket av, det är nyttig och god mat helt enkelt
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Salta fisken runt om. Värm crème fraiche och smaksätt med konjak. Fördela kräftröran över fisken. 1 1⁄4 kg fiskfilé , t ex torskrygg eller hälleflundra
Ugnsbakadfiskmed sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika. Idag vill jag tipsa om en härligt smakrik fiskrätt som passar vilken dag och årstid som helst, men som all annan mat blir lite extra god på altanen i sommarsolen
Själv lagade jag som sagt ugnsbakad lax med vinsås. Blev det fisk eller något annat festligt. Enkelt att tillaga men ändå med en festlig touch med vinsås och pressad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.